Hänt sen sist...

Den 2 aug genomfördes årets fisketävling. Vädret var blåsigt, men vi klarade oss undan regnet. Drygt 20 personer slöt upp kring aktiviteten, många provade fiskelyckan medan andra ordnade med grillen och tidtagning. Elvira tog hem förstapris i barnklassen med 228 gr och Fredrik tog segern i vuxenklassen med hela 404 gr. Grattis till er!

Å regnet det bara öser ner.....kan man nynna på denna sommar😥. Så även denna dag. Men ser man på, lagom till klockan 17 så slutade det🙂

Dock var vi bara fyra stycken som märkte det. Så vi tävlade individuellt ock Kerstin på Ekbacken vann

En stund gemensam fika avslutade tävlingen 🙂

Hästsläpp som vanligt....fast så otroligt ovanligt 😲

I år kom en ovälkommen pandemi och ställde all planering på ände så det årliga arrangemanget fick avbokas. Men hästarna ville ändå till Långsta på sommarbete.

Hästar och hästägare samlades på Domargården. Vi bjöd på kaffe i dörrarna in till minkköket. Så coronaskyddat som vi kunde med engångsmaterial och handskar på. 

Annorlunda blev det med hästarna också. Hingstarna släpptes vid Källerboa och stona vid skolan. Tvärtom mot alla övriga år.

Det blev en mycket ovanlig hästsläppardag. men alla fick kaffe och hästarna kom ut på sommarbete......och dessa två saker är väl de viktigaste😉

Bilder finns under Hästsläppsfliken!

 

Efter välförtjänt arbete blev det fika.
Det gamla staketet är nu borta och även de gamla stolparna bortkörda. Det har även röjts runt skolgården. Fint blev det. Carina ägnade förmiddagen till att plocka på andra våningen i skolan. Det också välbehövligt.

Senaste kommentarer

12.05 | 08:28

Hej Har ett varmblodsto med 2v föl tar ni mot föl med sto på sommarbete?
Mvh Ulla Britt Johansson ring eller svara på detta .070/7846922

...
18.04 | 21:40

Hej Henrik!
Det bästa är nog att kolla med ordförande i båtklubben

Jonas Hellberg 070-677 70 67

Med vänlig hälsning

...
14.04 | 18:03

Hej

Jag är intresserad av att hyra en båtplats på bryggan. Vem ska jag kontakta?

...
07.04 | 13:25

Hästsläppet är den 1 juni 2019. Välkommen

...