Hänt sen sist...

Nya beten

Sommaren rullar på och våra hästar betar av i våra hagar. Sista dagen i juli var det dags att få nytt bete. Vi började med att flytta hingstarna och de fick vi fånga och leda en bit. Snabbt gjort och i nya hagen for mulen ner i det frodiga gräset. Inte bråttom att springa trots att man blivit ”fri” igen. Det fanns ju lite morötter o knäckebröd att mumsa på också.

Våra ston skulle bara ledas in i sin nya hage så det skulle väl inte vara några som helst problem. Naturligtvis längst ner i gamla hagen men med en tvåbent i spetsen vandrades det upp mot övergången. Fem klev snabbt in i nya hagen och fann gott gräs och drog…. Kvar blev ett sto i gamla hagen på fel sida stängslet. Lite fundersam men lugn. Efter lite lockande så kom övriga hästar mot en ny möjlig öppning och hela skaran var samlad igen. Här vankades det också morötter och knäckebröd vilket åts med god aptit.

Allt gick bra och våra hästar verkar vara i god form. Kommentarer som att de växt hördes mer än en gång. Alla hästarna fick beröm för att det uppfört sig väl och de är snälla att hantera.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.05 | 08:28

Hej Har ett varmblodsto med 2v föl tar ni mot föl med sto på sommarbete?
Mvh Ulla Britt Johansson ring eller svara på detta .070/7846922

...
18.04 | 21:40

Hej Henrik!
Det bästa är nog att kolla med ordförande i båtklubben

Jonas Hellberg 070-677 70 67

Med vänlig hälsning

...
14.04 | 18:03

Hej

Jag är intresserad av att hyra en båtplats på bryggan. Vem ska jag kontakta?

...
07.04 | 13:25

Hästsläppet är den 1 juni 2019. Välkommen

...
Du gillar den här sidan