Tack alla...

... som kom och alla som har grejat med att få denna tillställning så lyckad. Och vi kunde väl inte ha haft mer tur med vädret, dom hade ju pratat hela veckan om att det skulle blir regn men på lördagsmorgon sken solen. Att det var lite småkallt å blåste, det gör ingenting, det regnade ju inte i alla fall.

Redan kl 8:00 var det full fart upp i skolan, dom grejade med det sista, smörgåsarna skulle fixas, det skulle fixas i V.I.P rummet och allt till grillen skulle fram. Å vi får ju inte glömma allt kaffe som skulle bryggas. Stor eloge till Yvonne, Ulla, Gladys, Kerstin, Malin, Erika, Astrid, Isabell som fixade smörgåsar på löpande band.

Mellan 600-700 personer kom till lilla Långsta för att se när hästarna sprang ut på grönbete och när hästarna har kommit hit, då vet man att då är det sommar. 

Det var ju inte bara hästsläpp som det fanns att titta på, det var även fjäderfäsutställning, Western ridning, loppis, lotterier, försäljning av korv, hamburgare, kaffe mm och uppvisning av världens minsta hästras falabella. Och för dom minsta fanns det även ponnyridning. 

Det var en superlyckad dag från början till slut! 

Så till sist, ett stort, stort tack till alla som kom och jag hoppas verkligen att vi ses igen nästa år.

//

Långsta bygdegårdsförening

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

eva puhilas | Svar 09.05.2013 19:37

Eva Puhilas

Gunilla | Svar 04.06.2012 23:02

Vilka härliga bilder på både hästar och fjäderfän.
Återigen ett lyckat "släpp".

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.06 | 22:02

Nej, inget stort arrangemang som åren före pandemin
Men vill du se hästarna släppas på sommarbete är du välkommen. Enkel fika finns

...
02.06 | 20:32

Kommer det att vara nåt arrangemang i samband med hästsläpp?

...
30.04 | 23:22

Tusen tack för en fantastisk dag, med mat, fyrverkeri, dryck, glädje, harmoni ni är fantastiska tusen tack för denna underbara afton stor eloge 💕

...
30.04 | 23:16

Tusen tack för en fantastiskt valborgmässoafton, underbar energi, glädje, skratt, harmoni, musik, tal, mat dryck fyrverkeri,tack för denna fantastiska dag💕💕

...
Du gillar den här sidan